Tarinamme

Valmistamme suurella sydämellä Nurmijärven maaseudulla sijaitsevassa pajassamme luonnonkosmetiikan tuotteita laadukkaista ja valikoiduista raaka-aineista pienissä erissä. Idea luonnonkosmetiikan tuotteiden valmistuksesta syntyi tarpeesta ja halusta käyttää oman ihon ja hiusten hoitoon luonnollisia kasviöljyjä, savia ja aitoja eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita.

Aluksi valmistimme suolasaippuoita ja shampoita vain omaan ja läheisten käyttöön. Aikaa myöten kuitenkin tietoisuus toiminnastamme laajeni ja niinpä monet muutkin halusivat kokeilla valmistamiamme luonnonkosmetiikan tuotteita. Tämä johti melko pian Carita Cosmetiikan perustamiseen keväällä 2016 ja siitä lähtien olemme valmistaneet tuotteitamme kaikille niitä haluaville.

Yrityksemme arvoja ovat aitous ja läpinäkyvyys mikä näkyy parhaiten siinä että olemme suomentaneet kaikkien tuotteidemme ainesosat. Käytämme vain laadukkaimpia raaka-aineita ja testaamme uusia tuotteita useiden viikkojen tai jopa kuukausien ajan ennen niiden tuloa myyntiin. Testaamme tuotteemme useista henkilöistä koostuvan raadin voimin, joiden iho- ja hiustyypit ovat hyvin erilaiset. Näin ollen kaikki uudet tuotteet ovat todella testattuja ihmisten toimesta ja siksi ne ovat hyväksi myös Sinulle!

 

Carita & Miika kedolla copy.jpg
 

Ota yhteyttä!

 

Carita Cosmetiikka
Huhdanojantie 19, 01900 Nurmijärvi

Carita & Miika
+358 40 5314644 & +358 40 7267386
carita@caritacosmetiikka.fi

 
 
 

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa


y-tunnus 2758975-9