Turve Shampoopala

Turve Shampoopala

9.90

KUIVAT HIUKSET - HERKKÄ, HILSEILEVÄ JA KUTIAVA HIUSPOHJA (TUOKSUTON)
Peat Shampoo Bar
For dry and sensitive - Itching scalp with dandurff.

Quantity:
ADD TO CART

Sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: Oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä, hamppuöljyä ja hoitavaa kauraöljyä sekä Nilotica sheavoita. Shampoopala sisältää olutta, jolla on hiuksiin tuuheuttava ja taipuisuutta lisäävä vaikutus. Turve on valikoimamme hoitavin shampoopala. Ei sisällä lisättyjä tuoksuja. Kun alat käyttää shampoopalaa niin anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä saattaa kestää useita pesukertoja. Paino 100g.

Soveltuu erittäin kuiville hiuksille ja herkälle, hilseilevälle ja kutiavalle hiuspohjalle. Turve shampoopala soveltuu hyvin värjätyille ja käsitellyille hiuksille ja samalla myös luonnonkiharoille hiuksille sen sisältämän LehtoPeat® hiushoitoturpeen ansiosta, joka samalla hoitaa hiuksia vahvistaen niiden väriä ja tasapainottaen hiuspohjaa sekä ehkäisten hilseen muodostumista. Turve Shampoopala on erittäin hoitava ja soveltuu erittäin herkälle hiuspohjalle ja ehkäisee tehokkaasti hilseen muodostumista sen sisältämän kauraöljyn ja LehtoPeat® hiushoitoturpeen ansiosta. Kauraöljyn ja sheavoin ansiosta Turve shampoopala on myös syväkosteuttava ja rauhoittava hiuspohjalle. Pesutulos paranee entisestään mikäli vaahdottaa hiukset kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin ja vaikka pesee vartalon sillä aikaa ja lopuksi huuhtelee.

Contains caring quality oils for hair and scalp such as: olive oil, coconut oil, castor oil, hemp oil and caring oat oil. The shampoo bar contains beer for boosting effect on hair. Peat is very cleansing. Peat is the most treating shampoo bar in our selection. Doesn’t include any added scents. When you start using shampoo bar, give you hair some time to adjust to natural shampoo bar with essential oils. 100g.

Suitable for very dry hair and sensitive, itching scalp with dandurff. Peat Shampoo Bar is suitable for colored and/or curly hair. Results are even better, when the hair is shampooed twice. Second shampooing time, leave the shampoo in your hair for a while.


Inci: Oliiviöljy, Kookosöljy, Risiiniöljy, Hamppuöljy, Luomu Sheavoi, Aqua / Olut, Turve, Kauraöljy, Himalajan Ruususuola, Natriumlaktaatti

Ingredients: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Castorate, Sodium Hempseedate, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua / Beer, Peat, Avena Sativa Kernel Oil, Sodium Chloride, Sodium Lactate