Deodoranttivoiteemme

carita_cosmetiikka_deodorantti_voide.jpg

100% luonnolliset deodoranttivoiteet ilman kemikaaleja tai alumiinia. 

Valmistamme suurella sydämellä alusta asti käsin pajassamme laadukkaista ja valikoiduista raaka-aineista pienissä erissä deodoranttivoiteita, joissa on erittäin laadukkaat raaka-aineet: Luomusheavoita, luomumaissitärkkelystä, jojobaöljyä ja hieman soodaa, joten deodoranttivoiteemme soveltuvat herkällekin iholle.

carita_cosmetiikka_deodorantti_itsetehty.jpg

Luonnonraikas Deodoranttivoiteemme on ilman lisättyä tuoksua, joten se soveltuu erittäin herkälle iholle. Kaikissa deodoranteissa tuoksuina on aidot eteeriset öljyt. Metsänraikkassa sitruuna, eykalyptus, mänty ja kataja. Mintunraikkaassa tuoksuina piparminttu, greippi ja teepuu. Ruusunraikkaassa tuoksuina ruusu, laventeli ja pelargoni ja Sitrusraikkaassa sitruunaruoho, korianteri, appelsiini ja rosmariini.  Nyt Deovoiteidemme sisältämä jojobaöljy on myös luomua eli Deovoiteiden luomupitoisuus on lähes 100%!

Tuotteet ovat samankokoisissa mutta metallisissa purkeissa eli samalla olemme kaikissa pakkauksissamme täysin muovittomia. Uusien pakkausten kruununa on tietysti uudet raikkaat ja selkeät kierrätyspaperille painetut ekologiset tarrat.

 
luonnonraikas_deodorantti_luonnonkosmetiikka.jpg
ruusunraikas_deodorantti_luonnonkosmetiikka.jpg
 

Vinkki!

Deodoranttivoide ja suolasaippua ovat loistava pari käytettäväksi yhdessä, sillä Himalajan ruususuolaa sisältävä suolasaippua ehkäisee jo ennalta hikoilua.

Kuinka käytän deodoranttivoidetta?

Deodoranttivoiteen käyttö on yksinkertaista: ota pesun jälkeen nokare deodoranttivoidetta ja levitä puhtaalle iholle ja olet raikas koko päivän! Deodoranttivoidetta voi laittaa muihinkin hikoileviin ihoalueisiin kuin kainaloihin, esimerkiksi jalkoihin.

Mikä on sun suosikkisi?