Minttu

 
 
photo-1516002902801-73cb6ddf97a5.jpg
 
 

Minttu on aurinkoisella paikalla kasvava lehtikasvi. Jos ihosi kaipaa virkistystä, kannattaa käyttää minttua sisältäviä tuotteita. Minttu sopii epäpuhtaalle iholle, sillä se rauhoittaa tulehduksia ja supistaa ihohuokosia. Piparmintusta saatavalla eteerisellä öljyllä on piristävä ja viilentävä vaikutus. Minttua on käytetty jo pitkän aikaan rohtoissa ja lääketeollisuudessa.

 
minttu_deo_2.jpg
 

Viileä minttusaippuamme sisältää Himalajan ruususuolaa, oliiviöljyä ja kookosöljyä sekä risiiniöljyä. Tuoksuina eteeriset tuoksut: Minttu ja sitruuna sekä teepuu. Himalajan ruususuola puhdistaa ja desinfioi ihoa ja laadukkaat öljyt hoitavat ihoa saaden sen tuntumaan pehmeältä. Raikkaan mintun tuoksuinen suolasaippua virkistää ja piristää.

Mintunraikas deodoranttivoiteemme sisältää sheavoita (luomu), maissitärkkelystä (luomu) ja soodaa sekä jojobaöljyä. Tuoksuina aidot eteeriset öljyt piparminttu, greippi ja teepuu. Deodoranttivoiteidemme raaka-aineiden luomupitoisuus on 90%.


Mintusta saa hyvän teen, joka rentouttaa ja edistää nukkumaanmenoa. Minttuteeresepti esimerkiksi:

- 2,5 dl vettä
- 3 vihermintun vartta
- Agavesisiirappia tai ruokosokeria

Laita mintun varret lasiin ja kaada päälle kiehuva vesi. Makeuta tee agavesisiirapilla tai ruokosokerilla. Anna hautua pari minuuttia ja nauti!