Mitä Himalajan vaaleanpunainen suola on?

 
himalajasuola.jpg
 
 

Mitä Himalajan vaaleanpunainen suola on?

Himalajan suola eli ruususuola on puhdasta ja luonnonmukaista. Himalajan suola on syntynyt hitaasti Intian ja Euraasian mannerlaattojen törmäyksen tiukassa syleilyssä. Kaunis väri kertoo suolan mineraalirikkaudesta. Himalajan suolassa on useita hyötyjä keholle. Himalajan suolassa on noin 84 terveellistä yhdistettä koko elimistölle, josta johtuen Himalajan suolaa käytetään kosmetiikassa ja ruuanlaitossa.

Koostumuksensa ansiosta Himalajan ruususuolaa voidaan yhdistää eteerisiin öljyihin valmistaen luonnollista kuorinta-ainetta. Himalajan suola onkin tehokas hoito esimerkiksi akneen. Himalajan suola auttaa puhdistamaan ihohuokosia ja poistamaan talin ja kuolleiden ihosolujen jäämiä. Himalajan suolan mineraalit ravitsevat kasvojen soluja ja edistävät kudosten uusiutumista, joka auttaa ehkäisemään arpia tai läiskiä.

Tsekkaa ihanat fiilistelykuvat Himalajan suolasta Pinterestissä!