Kookosöljy

 
jonas-ducker-434669-unsplash.jpg
 
 

KOOKOSÖLJY

Kookosöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, triglyseridejä ja luontaisia tokoferoleja. Kookosöljy on erittäin suojaava ja erinomainen ihon kosteuttaja ja sitä käytetään ihon ja hiusten rakenteen ylläpitoon, rauhoittamiseen ja viilentämiseen. Kookosöljy on antibakteerinen ja sisältää antioksidantteja ja ehkäisee ihon vanhenemisen merkkejä. Kookosöljy on mieto ja se soveltuu herkälle iholle.

Kookosöljy on perusosa monissa hajusteissa, hierontaöljyissä ja kosmetiikkatuotteissa. Kookosöljy on todettu olevan erittäin tehokas ja erinomainen ihon kosteuttaja. Kookosöljy on kasviöljy, jota valmistetaan erittelemällä se kookospähkinän kuivatusta lihasta.

Olemme tehneet myös ihanan Pinterest taulun kookoksesta, käy fiilistelemässä 🥥

 
 
kookos_shampoo_2.jpg
 
 

Shampoopohjainen Kookos Shampoopala  

Sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia kookosöljypohjaisia ainesosia, kokumvoita ja guarkumia sekä omenaviinietikkaa. Nämä ainesosat hoitavat ja suojaavat hiuksia parantaen niiden taipuisuutta samalla vähentäen hiusten sähköisyyttä. Soveltuu hyvin normaaleille ja kuiville hiuksille ja herkälle hiuspohjalle, sillä kookosmaitojauheen ansiosta shampoopala hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa.

🥥 Sisältää kookosmaitoa jauhettuna ja kokumvoita sekä mietoa pinta-aktiivia.
🥥 Ei tahmaa hiuksia
🥥 Hiukset tulevat pehmeiksi ja kiiltäviksi.

Käytämme kookosöljyä raaka-aineena myös esimerkiksi näissä tuotteissa:
Hedelmätarha suolasaippua

 
 
carita_cosmetiikka_kookos.png
 
 

Tiesitkö, että kookospuu voi kasvaa jopa 40 metrin pituiseksi?